ProVia – Höjer säkerheten vid vägbyggen

Säkra och effektiva vägarbeten ger bättre vägtrafik. Därför säljer vi på ProVia tillfälliga trafikanordningar som höjer säkerheten och underlättar hanteringen av vägavstängningar vid vägbyggen – stora som små. Med ett komplett och unikt sortiment och stor erfarenhet är vi med och bidrar till att svensk trafik blir både smartare och säkrare, både för de som jobbar med vägen och de som kör på den.

Vägarbeten är många gånger en plåga för bilisten. Inte minst eftersom de alltid tycks dyka upp olägligt, tillsammans med vad som känns som evighetslånga köer. Men, sanningen är att vägarbeten är ett tecken på att svenska vägnätet kontinuerligt blir både säkrare och smartare. Och för att den utvecklingen ska fortsätta behöver vägbyggaren säkra och effektiva arbetsplatser. Inom vårt affärsområde Infrastruktur kan vi erbjuda ett unikt nordiskt erbjudande för infrastrukturlösningar som gör vägtrafiken och staden smartare och säkrare.

STARKA PARTNER FÖR LEDANDE PRODUCENTER
Vi erbjuder ett unikt brett sortiment av produkter för de som jobbar med vägen. Från avstängningsmaterial och påkörningsskydd till digitala skyltar med fjärrstyrda budskap. Ett av de senare tillskotten i vårt sortiment är lösningar för utryckningsfordon som gör blåljuspersonalens arbete, och trafikanternas färd, längst vägarna säkrare.

Vår styrka bygger på erfarenhet, personlig och hög servicenivå, starka agenturer för ledande producenter av trafiksäkerhetsprodukter och egen produktion. Hos oss hittar du till exempel branschledaren Horizont-Klemmfix hela sortiment. Och med vår egen produktion kan vi snabbt leverera både mindre, större och skräddarsydda serier – för både planerade och hastigt uppkomna behov.

ERFAREN EXPERT OCH PARTNER
Ända sedan starten 1971 har vi varit måna om att behålla det lilla företagets flexibilitet, engagemang och höga servicenivå. Vi är en expert och långsiktig partner som möter förändringar tillsammans med kunden i både stort och smått – från självkörande fordon och digitalisering till hållbarhetsbestämmelser och nya lagkrav.

  • Placering: Skoghall och Stockholm
  • VD: Robin Nordin
  • Kunder: I huvudsak uthyrningsföretag inom entreprenad, kommuner, vägentreprenörer samt byggföretag.
  • Omsättning: 60 MSEK
  • Anställda: 20
  • Certifieringar: SS-EN12899 och ISO14001.
  • www.provia.se