Constant Clean – Biltvättanläggningar som är lika effektiva som de är skonsamma för miljön

Rent resultat med genom produktutveckling och miljöhänsyn. Med flera av de stora drivmedelsbolagen på kundlistan och viljan att alltid vara bäst är vi den moderna aktören inom biltvättanläggningar. Vi bygger vår verksamhet kring produktutveckling, miljöhänsyn och att vara så mycket mer än bara en leverantör till våra kunder.

En biltvättanläggning av idag ser vid första anblicken i princip ut som den gjorde för 50 år sedan. Men, vi på Constant Clean ser till att insidan är hypermodern, och lika effektiv som den är skonsam för miljön. Hjärtat i vårt erbjudande är moderna miljöanpassade produkter, stor kunskap och en servicenivå som gör att vi blir en partner till våra kunder snarare än ytterligare en leverantör. Vi är nämligen med kunden hela vägen, från projektering till färdig anläggning, drift och service.

HJÄRTLIG HELHETSPARTNER
Vårt sortiment innehåller allt som behövs till automatiserade biltvättar och kompletta gör-det-självanläggningar – från infarts- och betalsystem till reningsverk för spillvattnet och allt där emellan. Sedan 2009 arbetar vi med världsledande leverantörer som Otto Christ AG och Turtle Wax. Vi har både egen produktutveckling och är med i våra leverantörers process. Det gör att vi levererar system som är anpassade för våra kunder och vår gemensamma miljö. Våra produkter åtföljs av ett tjänsteutbud som befäster oss som helhetspartner; från projektering, vattenprovtagning och kemrapporter till myndighetskontakter, finansiering och marknadsstöd.

För oss är kundrelationen lika viktig som produkterna och tjänsterna. För att det ska fungera lägger vi stort ansvar, och frihet, på varje anställd. Konsekvensen? En personalstyrka som är kreativ, engagerad och kul att möta för kunden.

MILJÖCERTIFIERING OCH SVANENMÄRKNING
Som enda bolag i branschen är vi ISO 14001-certifierade, och hos oss är miljötänket mer än en tanke. Det är en integrerad del av vår affärsidé och vårt dagliga arbete. Med till exempel våra egenutvecklade kemiska och biologiska reningsverk borgar vi för hållbar biltvätt med skinande resultat varje gång. Dessutom var vi de första som erbjöd ett komplett sortiment av Svanenmärkta tvättkemikalier.

  • Placering: Huddinge
  • VD: David Rylander-Leijon | Vice VD: Ulf Ramsay
  • Kunder: Drivmedelsbolag, biluthyrningsfirmor, bilåterförsäljare och aktörer med gör-det-självanläggningar.
  • Omsättning: 130 MSEK
  • Anställda: 45
  • Certifieringar: ISO 14001
  • www.constantclean.se