Constant Clean – Biltvättanläggningar som är lika effektiva som de är skonsamma för miljön

Rent resultat med genom produktutveckling och miljöhänsyn. Med flera av de stora drivmedelsbolagen på kundlistan och viljan att alltid vara bäst är vi den moderna aktören inom biltvättanläggningar. Vi bygger vår verksamhet kring produktutveckling, miljöhänsyn och att vara så mycket mer än bara en leverantör till våra kunder.

En biltvättsanläggning av idag ser vid första anblicken i princip ut som den gjorde för 50 år sedan. Men, vi på Constant Clean ser till att insidan är hypermodern, och lika effektiv som den är skonsam för miljön. Hjärtat i vårt erbjudande är moderna miljöanpassade produkter, stor kunskap och en servicenivå som gör att vi blir en partner till våra kunder snarare än ytterligare en leverantör. Vi är nämligen med kunden hela vägen, från projektering till färdig anläggning, drift och service. Ambitionen är att leverera hållbara biltvättsanläggningar som resulterar i rena bilar och rent grundvatten- fritt från tungmetaller och oljerester som vårt främsta bidrag till hållbarheten.

HJÄRTLIG HELHETSPARTNER
Vårt sortiment innehåller allt som behövs för automatiserade biltvättar och kompletta gör-det-självanläggningar – från infarts- och betalsystem till reningsverk för spillvatten och allt däremellan. Sedan 2009 arbetar vi med världsledande leverantörer som Otto Christ AG och Turtle Wax. Vi har både egen produktutveckling och är med i våra leverantörers process. Det gör att vi levererar system som är anpassade för våra kunder och vår gemensamma miljö. Våra produkter åtföljs av ett tjänsteutbud som befäster oss som helhetspartner; från projektering, kontroll av oljeavskiljare, vattenprovtagning och kemrapporter till myndighetskontakter, finansiering och marknadsstöd.

Vi har genom våra prioriteringar och initiativ påverkat branschen att bli mer hållbar, vilket vi värdesätter och fortsätter att utveckla. Genom vår bredd är vi medvetna om var vi gör störst skillnad och hur vi bidrar även utanför vår egen miljöpåverkan och får betydelse i ett större perspektiv.

För oss är kundrelationen lika viktig som produkterna och tjänsterna. För att det ska fungera lägger vi stort ansvar, och frihet, på varje anställd. Konsekvenser? En personalstyrka som är kreativ, engagerad och kul att möta för kunden.

MILJÖCERTIFIERING OCH SVANENMÄRKNING
Som enda bolag i branschen är vi ISO 14001-certifierade, och hos är miljötänket mer än en tanke. Det är en integrerad del av vår affärsidé och vårt dagliga arbete och en förlängning av det vi står för. Till exempel är våra kemiska och biologiska reningsverk som vi konstruerat och utvecklat under flera år, vårt viktigaste uppdrag. Vi levererar biltvättar som både ger ett effektivt tvättresultat och minskad miljöpåverkan. Dessutom var vi de första som erbjöd ett komplett sortiment av Svanenmärkta tvättkemikalier.

  • Placering: Stockholm
  • VD: Ulf Ramsay
  • Kunder: Drivmedelsbolag, biluthyrningsfirmor, bilåterförsäljare och aktörer med gör-det-självanläggningar.
  • Omsättning: 130 MSEK
  • Anställda: 50
  • Certifieringar: ISO 14001
  • www.constantclean.se