Blinkfyrar – Marknadsledaren som guidar alla som är på väg

Blinkfyrar är Sveriges största vägmärkesproducent och branschledande leverantör av trafiksäkerhetslösningar och specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar som guidar dig som är på väg. De är en helhetspartner inom infrastruktur som genom att möjliggöra effektiva och säkra trafikflöden är en aktiv part i utvecklingen av det moderna och hållbara samhället. Det innebär att de guidar alla som rör sig på vägarna och bidrar till effektiv och säker trafik. 

Med mer än 60 år i branschen är nytänkande, pålitlighet och engagemang alltjämt starka ledstjärnor och vi är stolta över att vara en drivande kraft inom ITS (intelligenta transportsystem)i Sverige. I vår kompletta portfölj finns allt från vägmärken och monteringsmaterial till högsäkerhetsprodukter och mobila fordonshinder, utbudet av intelligenta och digitala produkter är också både brett och växande. Inom vårt affärsområde Infrastruktur kan vi erbjuda ett unikt nordiskt erbjudande för infrastrukturlösningar som gör vägtrafiken och staden smartare och säkrare

FÖR SMART, SÄKER OCH DIGITALISERAD STAD OCH VÄG
Vi omfamnar samhällets, stadens och vägtrafikens förändring och digitalisering. Därför erbjuder vi ITS, som produkt, i projektform samt drift- och underhåll av system och lösningar. Systemen gör kundens arbete med kritisk infrastrukturutrustning smartare och smidigare, och leder till minskat resursanvändande. Bland våra digitala initiativ märks trafikljusanläggningar, variabla vägskyltar, fristående eller i system, och digital parkeringsvägledning. Vi erbjuder också expertkunskap och lösningar inom kommersiell LED-teknologi. Vi har till exempel gjort en av de största LED-displayerna i Europa på fasaden till Mall of Scandinavia samt det digitala vattenfallet i Aula Medicas foajé på Karolinska Institutet i Solna.

För oss är det naturligt att ha ett aktivt miljöarbete i alla led. Vi har alla nödvändiga certifieringar och arbetar varje dag för att minska vårt klimatavtryck och öka vår kunskap kring miljöfrågor. Och vi uppmanar våra leverantörer och partners att göra
samma sak.

IN I FRAMTIDEN MED DELAKTIGHET OCH ENGAGEMANG
Bättre och säkrare vägupplevelser är en stor sak. För samhället och för människorna som lever i det. Det gör att vi tar vår uppgift på allvar, med passion och ett leende på läpparna. Varken den klassiska 90-skylten eller den digitala parkeringsvägledningen skulle vara möjlig utan våra anställda. För oss är engagemang, nytänkande och pålitlighet mer än bara ord på en poster i entrén. Det är en avgörande anledning till att vi möter framtiden fulla av tillförsikt. Som svensk marknadsledare med internationella expansionsplaner.

  • Placering: Staffanstorp, Göteborg och Stockholm
  • VD: Elisabeth Nagy
  • Kunder: Alla som är på väg – från den lilla vägföreningen till kommuner, vägentreprenörer samt bygg- och fastighetsbolag.
  • Omsättning: 220 MSEK
  • Anställda: 70
  • Certifieringar: ISO 9001, ISO 14001 och SS-EN12899
  • www.blinkfyrar.se