– Ledande inom LED-displayer, VMS trafikinformation och parkeringssystem

Verksamhet

Med lång erfarenhet, spetskompetens och världs­ledande produkter är Focus Electronic Skandinaviens främsta leverantör av LED-displayer, storbildsskärmar, VMS trafikinformation och parkeringssystem.

Focus Electronic designar och levererar LED-skärmar och storbildsskärmar för inom- och utomhusbruk till i stort sett alla tillämpningar. Exempel på användning är arena­reklam eller utomhusreklam, butiks­kommunikation, informationstavlor vid stadsinfarter, tid-/temperatur samt realtidsinformation för industri eller kollektivtrafik.

Focus Electronic arbetar också med trafiklednings­system för att styra trafik, vilket sparar tid för trafikanter samtidigt som föroreningarna minskar och trafiken blir säkrare. Exempel på trafikskyltar är variabla hastighets­skyltar, du-kör-för-fort-skyltar, informationstavlor, cykelmätare och passagerarinformation.

Focus Electronic erbjuder också kompletta lösningar för parkering. Ett effektivt parkeringssystem sparar både tid och pengar för den parkerande, skonar miljön genom mindre utsläpp, och ger ägaren till parkeringsytan nöjda besökare samt pengar in där parkeringen är avgiftsbelagd. Bland produkterna finns skyltar för parkeringshänvisning och system för parkeringsledning.

Kunder

Exempel på kunder är arenor, butiker, köpcentra, företag, kommuner, tågstationer, restauranger och konferensanläggningar.

Styrkor

  • Levererar marknadens bästa lösningar inom digital signage, trafik och parkering.
  • Kombinerar världsledande LED-teknik med professionell konsultation, projektledning, installation och service med målsättningen att alltid överträffa kundernas förväntningar, både i teknik och utförande.
  • Tillhandahåller skräddarsydda lösningar för kunderna med teknik som tål nordiskt klimat.

Fakta

Placering: Huvudkontor i Stockholm. Övrig verksamhet i Göteborg
VD: Lars Michel
Omsättning: 50 MSEK
Anställda: 13

www.focuselectronic.se